MHP başkan adayları galericiler sitesinde

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir ve Merkez ilçe belediye başkan adayları seçim gezilerine Anadolu Galericiler Sitesi ile devam etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP başkan adayları galericiler sitesinde

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir ve Merkez ilçe belediye başkan adayları seçim gezilerine Anadolu Galericiler Sitesi ile devam etti. Site esnafını ve ikinci el araçlarını satmaya gelen vatandaşlar ile sohbet eden belediye başkan adayları, esnafın ve vatandaşlarla sohbet etti

Milliyetçi Hareket Partisi Yaklaşan Mahalli idareler seçimlerinde çalışmalarına devam ediyor. 'Artık yeter, söz şimdi senin Türkiye' sloganı ile seçmenler ile buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir ve Merkez ilçe belediye başkan adayları Anadolu Oto Galericiler Sitesini ziyaret etti.

Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Levent Mete’nin katıldığı ziyaret programında adaylar site esnafının sıkıntılarını dinlendi. Adaylar ziyarette ikinci el araç satan vatandaşları da ziyaret etti.
CİHAN

Yorumlar