MHP başkan adayı Pekdoğan: Yolsuzluk yapandan hesap soracağız

MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, hedeflerinin şehri geliştirmek olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP başkan adayı Pekdoğan: Yolsuzluk yapandan hesap soracağız

MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, hedeflerinin şehri geliştirmek olduğunu söyledi. Kadrosunda eğitimciden mimara, mühendisten hukukçuya birçok kişi olduğunu belirten Pekdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceğini, hukukçuların ise belediyede yapılan usulsüzlük ve yolsuzlukları ortaya çıkaracağını belirtti. Pekdoğan, “Belediye’de usulsüzlük ve yolsuzluk yapanlardan hesap soracağız.” dedi.

MHP Kırıkkale adayı Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin’i ziyaret etti. Kırıkkale’nin emekli şehri olduğunu belirten Pekdoğan, emekliler için önemli projeler yapacaklarını ve bu projelerin tamamının açıklandığını söyledi. Belediyenin 10 yıllık dönemde şehrin mimarı ve kentsel dönüşüm yapısını değiştirecek hiçbir şey yapmadığını belirten Pekdoğan, şirketsel bir yapıya dönen belediyede yandaşlara rant sağlamak için birçok usulsüzlük yaşandığını iddia etti. Başkanlık döneminde birçok hizmet yaptığını ancak bunu kimseye beğendiremediklerini belirten Pekdoğan, bu hizmetlerin üstüne koymak için tekrar aday olduğunu hatırlattı. Yolsuzluk davasının olmadığını, kendisinin bir kez bile mahkemeye gitmediğini hatırlatan Pekdoğan, “Benim vicdanım rahat, vicdanı rahat olmayanlar düşünmelidir.” şeklinde konuştu.

Ülkenin kötüye gittiğini ve AKP’ye dur demenin zamanını geldiğini açıklayan Pekdoğan, “Ülkenin menfaatleri için bölünmemek ve parçalanmamak için elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye’de asker, polis ve savcı yok ediliyor. Halk AKP’ye çok büyük bir ders verecek.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar