MHP başkan adayı Eser, Hacılar için 25 projesini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Hamit Eser ve ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 'Hacılar Senin Karar Senin' istişare ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
MHP başkan adayı Eser, Hacılar için 25 projesini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Hacılar Belediye başkan adayı Hamit Eser ve ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 'Hacılar Senin Karar Senin' istişare ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Hamit Eser, hazırlamış olduğu 25 projeyi Hacılar ve Kayseri kamuoyuna açıkladı.

Proje tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Mete Eke, 2002 yılında iktidar gelen AKP’nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ile mücadele için yola çıktıklarını ancak yolsuzluğun ve yoksulluğun ne durumda olduğunu herkesin bildiğini, yasaklarda ise Türkiye’nin medarı iftiharı olan komutanların, gazetecilerin cezaevinde yattığını belirtti.

Başkan adayı Hamit Eser ise geçmiş dönemlerde hizmet yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. Eser, "Belediye başkanı seçilmem ile birlikte Hacılar yaşanacak değişiklikleri 31 Mart itibari ile Hacılar halkı yakından görecek, çünkü benim yapacaklarım vaat değil sözdür.” dedi.

Eser, daha sonra Hacılar ilçesi için mimar, mühendis ve şehir plancıları ile birlikte hazırlamış olduğu 25 projeyi kamuoyuna açıkladı. Ulaşım, kültür, sanat, kentleşme, altyapı, turizm ve spor alanlarında toplam 25 projeyi kamuoyuna açıklayan Eser, “Birilerinin oy hesabı yaptığı Hacılar'da biz nasıl hizmet ederiz hesabını yaptık.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar