MHP Balıkesir İl Başkanı Atıcı, Başkan Uğur'a 18 bin kişiye iş sözünü hatırlattı

MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un yerel seçimlerden önce astırdığı afişlerde 18 bin kişiye iş sözü verdiğini hatırlatarak, "Balıkesir ilinde işsiz kalmayacağını, astırdığınız...

Google Haberlere Abone ol
MHP Balıkesir İl Başkanı Atıcı, Başkan Uğur'a 18 bin kişiye iş sözünü hatırlattı

MHP Balıkesir İl Başkanı Nuri Argun Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un yerel seçimlerden önce astırdığı afişlerde 18 bin kişiye iş sözü verdiğini hatırlatarak, "Balıkesir ilinde işsiz kalmayacağını, astırdığınız izinli afiş ve bilbordlarla ilan ettiniz. Bu sebeple bir an önce istihdam alanları oluşturmanız gerekmektedir." dedi.

İl Başkanı Atıcı, Uğur'un 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerinde Balıkesir halkının oylarıyla başkanlık makamına getirildiğini söyledi. Bu makamın bir hizmet makamı olduğuna dikkat çekerek, "Bu sebeple bu hizmet makamının sizlere emanet olarak verildiğini unutmamak gerekir. Kötüleme veya kayıkçı dövüşüyle hiçbir yere varılmayacağını, zamanın çok hızlı ilerlediğini size ve mahiyetinizdeki görevlilere hatırlatmak isterim." şeklinde konuştu. Seçimlerin üzerinden yaklaşık dört ay geçtiğini ifade eden Atıcı, "Balıkesir halkına çeşitli sözler verdiniz. Bu sözleri bir an önce yerine getirmek için kurucu belediye başkanı olmanız sebebiyle önce bulunduğunuz makamları kurumlaştırmanız gerekmektedir. Ayrıca belediye hizmetlerinin aksamaması için de 6 Eylül ile Karesi belediyeleri arasında uyum ve organizasyonu sağlamanız beklenmektedir." dedi.

Bahar aylarının yağmurlu ve sıcak geçmesi sebebiyle sinek oranının fazla olacağı bilinmesine rağmen ilaçlama tedbirlerinin alınmadığını söyleyen MHP İl Başkanı Atıcı, "Ayrıca sıcaklıkların etkisiyle sararan refüj otlarının düzenli sulamalarının yapılmadığı görülmektedir. Daha önceki belediyelerinin mevzuat uygulamalarında yanlışlıklar varsa, bu yanlışlıklar vicdanlara ve akla uymuyorsa mevzuat çerçevesinde gerekli işlemleri yaparsınız. Balıkesir halkı sizden, bu tür politik karalamalar yerine hizmet beklemektedir." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar