MHP adayından dar gelirlilere bedava doğalgaz vaadi

MHP Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Levent Mete, görkemli bir tanıtım programıyla Kocasinan ilçesi’ne yapacağı projeleri açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayından dar gelirlilere bedava doğalgaz vaadi

MHP Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Levent Mete, görkemli bir tanıtım programıyla Kocasinan ilçesi’ne yapacağı projeleri açıkladı. Mete, hava kirliliğinin önüne geçebilmek için dar gelirli ailelere bedava doğalgaz verileceğini ifade etti.

Kültür Sanat Merkezi’ndeki proje tanıtımına MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, Büyükşehir adayı Mustafa Özsoy ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda ilk önce söz alan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, AKP’nin Kocasinan’ı 30 yıl geriye götürdüğünü söyledi. Tok, “Kocasinan’ı dev bir köy haline getirdiler. Bunu yaparken de ne Allah’tan korktular ne de kuldan utandılar. 390 yıl önce Argıncık bugün yine aynı Argıncık’tır. 30 yıl önceki Mevlana, Ziyagökalp aynı kalmıştır. Bunlar nereye hizmet etmiştir. 30 yılda tek değişen binalardaki çatılar, duvarlardır. Kocasinan’ı 30 yıl geriye götüren zihniyetine son vereceğiz. Ya beceriksizsiniz ya da bu millete kastınız var neden Kocasinan’a hizmet etmediniz” dedi.

-MÜBAREKLEŞMENİZE 5 YIL KALDI

Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, AKP’nin adayı mevcut başkan Mehmet Özhaseki’ye yüklendi. Şehitlerin olduğu gün başkan Özhaseki’nin proje açıklanmasını eleştiren Özsoy, “Kayseri’den Başbakan’ı korumak için polisler Muş’a gidiyorlardı. Muş’un etrafı illerde polis yok mu da buradaki polisler orada başbakanı korumaya gidiyorlardı. Şehit arkadaşlarımızın töreni oldu. Fakat bu şehrin belediye başkanı ve ağabeyleri proje açıkladılar. Ya sizin hiç Allah’tan korkunuz yok mu? İnsana ve şehide hiç mi saygınız yokta şehidin olduğu gün proje açıklıyorsunuz. Seçim araçlarımızda 3-4 gün müzik bile çalmıyoruz. Bu önce şehide ve millete duyduğumuz saygıdandır. Siz neden korkuyorsunuz ki şehidin olduğu gün proje açıklıyorsunuz” diye konuştu.

Özhaseki’nin Kayseri’yi kocaman köy haline getirdiğini ifade eden Özsoy, geçtiğimiz günlerde yaşanılan aile faciasına da değinerek, şunları söyledi: “Bir baba cinnet geçirdi ailesini katletti. Hani siz göreve gelirken Hz. Ömer adaletini getirecektiniz. Bu babanın vebali Başbakan Erdoğan ve bu şehri yöneten Özhaseki’ye aittir. Bu şehrin emin ellerin geçmesi gerekiyor. Bir basanın mirasında 20 yıldır oturulmaz. Sayın Başbakan ne dedi. Mısır için ne dedi. Ey Mübarek 27 yıldır iktidardasın. Gitte Mısır’a demokrasi gelsin dedi. Bende ey mübarekler sizin Mübarekleşmesine 5 yıl kaldı. Gidinde Melikgazi’ye ve Kocasinan’a Kayseri’ye demokrasi gelsin.”

Kürsüye en son gelen MHP Kocasinan adayı Levent Mete, fakirin sofrasında aş, mazlumun yanında kardeş ve hırsızın karşısında taş olmak için yola çıktığını söyledi. Projelerini açıklayan Levent Mete, "Kocasinan böyle basiretsiz, beceriksiz ufku dar yöneticileri hak etmiyor. Kocasinan da 20 yıldır ne yaptılarsa bundan sonra da onu yaparlar. Kocasinan bunlara mahkum da mecbur da değildir" diye konuştu.

MHP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Levent Mete, ilçe için hazırladığı projeleri tanıttı.
CİHAN

Yorumlar