MHP adayı Varol: Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye başkan adayı Mehmet Varol, belediyenin en baştan beri yanlış yönetildiğini belirterek, “Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Varol: Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye başkan adayı Mehmet Varol,
belediyenin en baştan beri yanlış yönetildiğini belirterek, “Yapboz tekniği ile belediyecilik yapılmaz. Yaptığınız hizmet en az 20-30 yıl ilerisi için geçerli olacak. Bu yıl yapılanı gelecek yıl yıkmak ve yenilemek maddi manevi zarar demektir.” dedi.

Göreve gelmeleri durumunda pek çok projeleri olduğunu belirten Varol, bunların bazılarını mahallelere yapılacak muhtar odaları, bayanlar için mahalle sığınma evleri, Kale Mahallesi’nin orijinal mimariye sadık kalarak yeniden inşası ve Modern Karasoku Projesi olarak sıraladı.
Nevşehir’in Kapadokya ile birlikte ele alındığında bir kültür kenti olduğuna dikkat çeken MHP Nevşehir Belediye başkan adayı Mehmet Varol “Kale Mahallesi’ndeki pek çok tarihi yapı için Avrupa Birliği destekli hibe kredileri alınabilirdi. Tarih restore yoluyla muhafaza edilmeliydi. Ama artık çok geç. Biz en azından kalan tarihi yapılar için bu hibe kredileri alarak kalan kısmı kurtarmaya çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

İktidarın Hizmet Hareketi'ne yönelik tavrına da değinen MHP adayı Varol, kimseyi dışlamanın doğru olduğunu düşünmediklerini belirtti.


CİHAN

Yorumlar