MHP adayı Umutlu: Tortum'da değişim başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tortum Belediye başkan adayı Ercan Umutlu, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilmesi halinde ilçenin birikmiş sosyo-ekonomik sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Umutlu: Tortum'da değişim başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tortum Belediye başkan adayı Ercan Umutlu, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilmesi halinde ilçenin birikmiş sosyo-ekonomik sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

MHP Tortum Belediye başkan adayı Ercan Umutlu, açıklamasında, 31 Mart sabahı mazbata alarak göreve başlayacağına inandığını ifade etti. Tortum'da halkın teveccühüne sahip olduklarını ve ilçenin problemlerini bildiklerine işaret eden Umutlu, "Ayrım yapmaksızın vatandaşlarımıza eşit hizmet vereceğim. Biz çalışmaya, işimizi yapmaya, hizmet ulaştırmaya, halkımızın geçmiş zamanlarda yaşadığı sıkıntıları çözmeye aday olduk. 20 bin nüfusu olan Tortum gelişmeye, değişmeye ve büyüyen bir ilçe olmaya adaydır, belediye çalışanı olarak da hizmet ettiğim ilçemin tüm sorunlarını bilmekteyim. Sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici olmaya aday olmayı düşünerek yola çıktım. Tortum ve Tortum halkına daha iyi hizmet vermek ve dünya standartlarında yaşam koşulları sağlanmış bir ilçe kurmayı hedefledim. Allah nasip eder, başkan olursam 'halka hizmet Hakk’a hizmet' düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz." dedi.

Umutlu, yetkin ve donanımlı ekiplerle Tortum’a yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Umutlu, şöyle devam etti: "Birlikte yaşadığımız Tortum tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve eğitim terbiyesiyle hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, başımız dik olarak bu günlere geldim. Tortum’u modern ve yaşanabilir kent yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. Tortum’da fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağız. Çevre ve görsel kirliliği problemi bulunmayan, modern ve estetik olarak ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendirildiği, sağlıklı ve organik tarımın yapıldığı, yeni ekonomik ve istihdam alanlarının oluşturulduğu, yeni ticaret merkezleri ve sanayi alanlarıyla, sanayi ve ticaretini daha da geliştirmiş, 5 yıldızlı otellerin hayata geçirildiği kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir kent oluşturacağız." CİHAN

Yorumlar