MHP adayı Başkan Ergün: Manisalının karşısına alnımız ak çıkıyoruz

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, halkın karşısına alınları ak, şeffaf ve hesap verebilir şekilde çıktıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Başkan Ergün: Manisalının karşısına alnımız ak çıkıyoruz

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Cengiz Ergün, halkın karşısına alınları ak, şeffaf ve hesap verebilir şekilde çıktıklarını söyledi. Ergün, partisinin Şehzadeler ve Yunus Emre ilçeleri belediye meclis adaylarıyla Ulupark’ta biraraya geldi. Toplantıya MHP milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, İl Başkanı Tanju Balatlı, Yunus Emre Belediye başkan adayı Azmi Açıkdil ve Şehzadeler Belediye başkan adayı Cem Çöllü de katıldı.

Burada konuşan Başkan Ergün, 12 gün sonra görev sürelerinde beş yılı geride bırakacaklarını söyledi. Yeni dönemde son düzlüğe geldiklerini belirterek, “Yaklaşık dört aydır, ilçelerimizle birlikte 870 köy ve beldemizde hemşehrilerimizle biraraya geldik. Tabii açılış ve temel atma törenlerinde de biraraya geliyoruz. Geride bıraktığımız süreçte şehrimiz için, şehrimizde yaşayan ailelerimiz, gençlerimiz ve öğrencilerimiz için hizmetlerimizi yaptık. Çok şükür bugün Manisalı hemşehrilerimizin karşısına alnımız ak, şeffaf, hesap verebilir bir şekilde çıkabiliyoruz. Her şeyden önce bunun huzuru içerisindeyiz.” dedi. Manisa Belediyesi’nde bütün meclis üyesi, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve sayısı bin 930’u bulan personelle hizmetleri yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ergün, “Allah hepsinden razı olsun. Sonuçta hepsinin bu hizmetlerde emeği var. Tabii Yunusemre ilçesinde Azmi Açıkdil, Şehzadeler ilçesinde Cem Çöllü, Manisa’ya bu hizmetleri yaparken birisi sağ, diğeri benim sol kolum oldular. Bütün yaptığımız icraatlarda bu iki kardeşimizin de olduğunu Manisalıların bilmesini istiyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devam edeceğini umuyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar