MHP adayı Aydın, Tortum'u ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Tortum'a gerçekleştirdiği seçim gezisinde kalabalık bir araç konvoyu tarafından karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Aydın, Tortum'u ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Tortum'a gerçekleştirdiği seçim gezisinde kalabalık bir araç konvoyu tarafından karşılandı. İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Aydın, Tortumlulardan dua ve destek istedi. MHP'nin en güçlü ilçelerinden birinin de Tortum olduğunu belirten Büyükşehir Belediye başkan adayı Kamil Aydın, "Erzurum'a hizmet için aday olduk. Erzurum ve Tortum bu evladına sahip çıkacaktır. Şükürler olsun her gittiğimiz yerde MHP'ye büyük teveccüh var. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. 31 Mart sabahı Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ve Tortum Belediye Başkanlığı'nı kazandığımızda sizlerin emanetine ihanet etmeyeceğimizi en samimi şekilde görüp ve yaşayacaksınız." dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı. Prof. Dr Aydın'ı gezisinde partisinin Tortum Belediye başkan adayı Ercan Umutlu ve MHP İlçe Başkanı Aziz Keleş'de yer aldı. CİHAN

Yorumlar