Mevlana Üniversitesi, ‘Celta’ sertifikasıyla İngilizce öğretecek

Mevlana Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, İngilizce Eğitimi alanında tüm Dünya’da en çok bilinen ve kabul edilen saygın sertifika programlarından biri olan CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults)...

Google Haberlere Abone ol
Mevlana Üniversitesi, ‘Celta’ sertifikasıyla İngilizce öğretecek

Mevlana Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, İngilizce Eğitimi alanında tüm Dünya’da en çok bilinen ve kabul edilen saygın sertifika programlarından biri olan CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) eğitimi verme yetkisini elde etti.

Türkiye’de çok az sayıda merkezde verilebilen CELTA eğitimini önümüzdeki dönemde gerçekleştirecek olan Mevlana Üniversitesi, bu yetkiye sahip dört üniversiteden biri oldu. Dünya’nın her yerinde İngilizce öğretmek isteyen öğretmenlerin ihtiyacı olan becerileri sunan CELTA, iyi bir öğretim kariyeri, yurt dışında yaşama ve çalışma fırsatı arayanlara da fırsatlar sunuyor.

Mevlana Üniversitesi yetkilileri, 20 yaş ve üzerinde, lisans eğitimini tamamlamış veya devam etmekte olan, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olan kişiler için en uygun sertifika programının CELTA olduğunu dile getiriyor. İngilizcesine güvenen herkesi kursa davet eden Mevlana Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Berat Sucu “ingilizce eğitimi alanında kariyer yapmak ve tüm dünyada farklı iş fırsatlarını yakalamak isteyenler için gerçekleştireceğimiz kursumuz 120 saat sürüyor. Dersler bir ayda tamamlanıyor. Katılımcı sayısı her grup için sadece 12 kişi ile sınırlı olan program için başvurular 05 Haziran' da sona erecek” dedi.

CİHAN

Yorumlar