Merzifon esnafı birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi

Amasya’nın Merzifon ilçesi Hacırahat ve Müftülük Caddesi esnafları iftarda bir araya geldi.    Hacırahat Caddesi'nde hazırlanan iftar programına Merzifon Kaymakamı Fatih Mehmet Geyim, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı,Sanayi...

Google Haberlere Abone ol
Merzifon esnafı birlik ve beraberlik iftarında bir araya geldi

Amasya’nın Merzifon ilçesi Hacırahat ve Müftülük Caddesi esnafları iftarda bir araya geldi.

    Hacırahat Caddesi'nde hazırlanan iftar programına Merzifon Kaymakamı Fatih Mehmet Geyim, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı,Sanayi ve Ticaret Odası başkan vekili Mustafa Atak , Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Hayati Erkek ,Merzifon Belediye Başkan Yardımcıları Arif Gürkan ve Mustafa Atak Hacı rahat ve Müftülük Caddesi esnafı katıldı.

    İftar sonrası konuşma yapan Merzifon esnaflarından Hayati Gökçegöz, "Ramazan ayının güzelliklerinden bir tanesi olan birlik ve beraberliğin amaç edinmesini temenni ettiğimiz bu programı, değerli esnaf kardeşlerimizin katkılarıyla hazırlamanın sevinci içerisindeyiz. İftar programımıza bizleri kırmayarak gelen ilçemizin değerli protokollerine esnaf arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

    Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar programında konuşma yapan Merzifon Kaymakamı Fatih Mehmet Geyim, “Ramazan rahmet, mağfiret ayıdır. Ramazan'ın en güzel yanlarından bir tanesi huzuru esenliği ve mutluluğu yaymasıdır." şeklinde konuştu.

    Belediye Başkanı Alp Kargı ise "Merzifon’da Ramazan ayı birlik beraberlik ve kaynaşma adına dolu dolu geçiyor. Mahalle iftarlarımıza vatandaşlarımız kendi hazırladıkları yemekleri getirip paylaşma duygularını güçlendiriyorlar.Bu akşam Esnaflarımızla iftarda bir arada olmaktan son derece mutlu oldum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar