Mersin'deki uyuşturucu operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Mersin'de sokakta uyuşturucu satanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 8'i tutuklandı. Operasyonun devamında ise 3 kişi daha gözaltına alındı. Sağlık, Güneş ve Gündoğdu, Siteler, Mevlana, Kurdali, Toroslar,...

Google Haberlere Abone ol
Mersin'deki uyuşturucu operasyonu: 8 kişi tutuklandı

Mersin'de sokakta uyuşturucu satanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 8'i tutuklandı. Operasyonun devamında ise 3 kişi daha gözaltına alındı.

Sağlık, Güneş ve Gündoğdu, Siteler, Mevlana, Kurdali, Toroslar, Güneykent ve Selçuklar mahallelerinde gerçekleştiren sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonda 22 kişi gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 8'i tutuklanırken 14 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri Özgürlük Mahallesi'nde bulunan bir adrese daha operasyon düzenledi. Söz konusu adreste yapılan aramada 17 kilo 836 gram esrar, 408 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca ile uyuşturucu madde satışında kullanılan bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

CİHAN

Yorumlar