Mersin'de Anne ve Yakınları, Okulu Savaş Alanına Çevirdi

Çocukları M.A.'nın dövüldüğü iddiasıyla okulu basan yakınları öğretmenler odasını dağıttı, koridordaki sandalye ve masaları sağa sola atıp ortalığı savaş alanına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de Anne ve Yakınları, Okulu Savaş Alanına Çevirdi

Mersin'de Ersoy Ortaokulu'nda çocukları M.A.'nın dövüldüğü iddiasıyla okulu basan yakınları, öğretmenler odasını dağıttı, koridordaki sandalyeleri ve masaları sağa sola atıp ortalığı harp sahasına çevirdi. Güvenlik kamerasınca kaydedilen olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

KENDİSİNİ UYARAN ÖĞRETMENE KÜFÜR ETTİ

Olay, 18 Mart'ta merkez Akdeniz İlçesi Ersoy Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, dersi beyhude bulunan muallim M.A.A., öğretmenleri olmayan 6'ıncı sınıfa görevlendirdi. Derse giren muallim M.A.A., devamlı gürültü oluşturan talebe M.A.'yı uyardı. Bunun üstüne öğrenci, öğretmene küfür etti. Öğretmen de öğrenciyi müdür yardımcısının odasına götürdü. Ancak müdür yardımcısının odasında olmaması nedeni ile bekleyen öğrenci, buradan da kaçtı.

OKULU BASIP ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Evine giden öğrenci, ailesine öğretmenin kendisini tartakladığını söyledi. Öğrencinin yakınları, okulu basıp öğrencilerin derste olmasına karşın sınıflara girip muallim M.A.A.'yı aradı. Ardından da öğretmenler odasına girdiler. Odadaki masaları sandalyeleri havaya fırlatan öfkeli kalabalık, camları da kırdı. Koridordaki masa ve sandalyeleri de sağa sola atan öfkeli kalabalık okulu harp sahasına çevirdi.

POLİS MÜDAHALESİYLE SAKİNLEŞTİLER

Okulun güvenlik kamerasına da kaydedilen vakada öğretmenleri tehdit eden veliler, hadise yerine gelen polisin müdahalesiyle sakinleştirildi.



Veliler okuldan uzaklaştırılırken olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldı.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar