Meral-Muammer Ağım Ortaokulu hizmete açıldı

Bursalı işadamlarından Muammer Ağım’ın kurucusu ve onursal başkanı olduğu Bis Enerji’nin yapımını üstlendiği Meral-Muammer Ağım Ortaokulu hizmete açıldı.     Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Meral-Muammer Ağım Ortaokulu hizmete açıldı

Bursalı işadamlarından Muammer Ağım’ın kurucusu ve onursal başkanı olduğu Bis Enerji’nin yapımını üstlendiği Meral-Muammer Ağım Ortaokulu hizmete açıldı.

    Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici ve Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın da katıldığı okul 24 derslikli.

    Bis Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Seda Gengörü, geleceğimiz olan genç nesillerin ilim ve bilim ile yetişeceği Meral-Muammer Ağım Ortaokulu’nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Türkiye'de 2005 yılından bu yana genel bütçeden en büyük payın eğitime aktarıldığını belirten Vali Münir Karaloğlu ise, bu çerçevede Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen 'Eğitime yüzde 100 Destek' kampanyasına en büyük desteğin 430 milyon TL ile Bursa’dan geldiğini söyledi.

    Recep Altepe de Meral-Muammer Ağım Ortaokulu’nun Bursa’ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dilerken okulun yapımını üstlenen Bis Enerji’ye teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesi kesildi. CİHAN

Yorumlar