Memur-Sen’den Kamu Hastaneleri Birliği'ne plaket

Kırşehir Memur-Sen İl Temsilcisi Necati Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Şenol Soykan, Oktay Yılmaz, Osman Gürler, Recep Düvan ve Recep Kadir Turpçu, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.

Google Haberlere Abone ol
Memur-Sen’den Kamu Hastaneleri Birliği'ne plaket

Kırşehir Memur-Sen İl Temsilcisi Necati Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Şenol Soykan, Oktay Yılmaz, Osman Gürler, Recep Düvan ve Recep Kadir Turpçu, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Öncel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi Yılmaz, Verimlilik Karnesinde Türkiye birincisi olmalarından dolayı Genel Sekreter, Genel Sekreterlik Birliğinde görev yapan tüm idareci ve sağlık çalışanları adına plaket taktim ederek, başarılarının devamını diledi.

Genel Sekreter Öncel de plaket için teşekkür edip, “2013 yılı Kasım ayında kurulan Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğimiz ve bağlı 4 sağlık tesisimiz olan Ahi Evran Üniversitesi, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz, Kaman ve Mucur Devlet Hastanemiz ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde oluşturmuş olduğumuz yönetim modeli ile süreçlerimizi yönetmeye başladık. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte uyumlu bir birliktelik sağladık. Her ay yaptığımız İcra Kurulu ve Değerlendirme Kurulunda aylık çalışmalarımızı gözden geçiriyor ve zayıf alanlarımız için iyileştirme planlarımızı yapıyoruz. 81 ilde bulunan 88 Kamu Hastaneleri Birlikleri arasından Verimlilik Karnesi değerlendirmesinde 1. olduğumuz resmen açıklandı. Bu başarıyı sağlamada emeklerini esirgemeyen ve özverili çalışan tüm yöneticilerime ve sağlık çalışanlarıma teşekkür ederim” dedi. CİHAN

Yorumlar