Memur-Sen: Büyük Türkiye idealine zarar veriliyor

Memur-Sen, "Sendika olarak yaşananları büyük bir dikkatle takip ediyor ve kullanılan dilin 'büyük Türkiye' idealine zarar verdiğini kaygıyla izliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Memur-Sen: Büyük Türkiye idealine zarar veriliyor

Memur-Sen, "Sendika olarak yaşananları büyük bir dikkatle takip ediyor ve kullanılan dilin 'büyük Türkiye' idealine zarar verdiğini kaygıyla izliyoruz." açıklamasını yaptı.

Memur-Sen, yolsuzluk operasyonu sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şunlar dile getirildi: "Yaşanan tartışmalarda izlenen yol ve kullanılan yöntemler, milletin ortak iradesiyle son yıllarda elde ettiğimiz bütün kazanımları tehdit etmektedir. Memur-Sen, milletimizle birlikte bu küresel operasyona ve onun içerideki uzantılarına karşı, milletin birlikte ürettiği kazanımlara ve “Büyük Türkiye” idealine sahip çıkmaya aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bugün gelinen nokta itibarıyla, gerçekten de “Büyük ve Lider Türkiye” idealini gerçekleştirmeye dönük icraatlarla bağdaşmayan yolsuzluk iddiaları toplum tarafından şaşkınlıkla izlenmektedir. Hükümetten beklentimiz, '3 Y ile mücadele' sloganıyla startını verdiği 'Büyük Türkiye' yolculuğu adına, mensubiyetine ve mevkilerine bakmaksızın yolsuzluk iddialarına adı karışanların üzerine gitmesi ve kamuoyunu tatmin edecek bütün adımları içtenlikle atarak, adaletin yerini bulmasını sağlamasıdır. Siyasi iktidar, bu çerçevede varsa milletin malına kast etmiş ve yolsuzluğa bulaşmış olanları ayıklamalı, yolsuzlukla mücadele kavramına sığınarak milli irade üzerinde kalıcı vesayet kurma hesaplarının faillerini de bu vesileyle ortaya çıkarmalıdır."
CİHAN

Yorumlar