Memduh Boydak: Etkin ve tabana yayılımcı demokrasinin yolu STK’lardan geçiyor

Boydak Holding’in CEO’su Memduh Boydak, sivil soplum kuruluşlarına (STK) destek verilmesi gerektiği söyledi. Boydak, “Etkin, yetkin ve tabana yayılımcı demokrasinin yolu STK’lardan geçiyor.” dedi.Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları...

Google Haberlere Abone ol
Memduh Boydak: Etkin ve tabana yayılımcı demokrasinin yolu STK’lardan geçiyor

Boydak Holding’in CEO’su Memduh Boydak, sivil soplum kuruluşlarına (STK) destek verilmesi gerektiği söyledi. Boydak, “Etkin, yetkin ve tabana yayılımcı demokrasinin yolu STK’lardan geçiyor.” dedi.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) tarafından ‘Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ konulu konferans düzenlendi. Programa; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TÜSİAD Başkan Yardımcısı ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Özadalı ve TASİAD üyesi iş adamları katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, başarılı olmanın sırrını anlatan Memduh Boydak, “Şirket yapısının birlik, beraberlik içinde değerlere bağlı olarak saygı ve sevgi çerçevesinde olması gerekiyor. Ümidini kaybeden her şeyini kaybeder düşüncesiyle yapılacak işler, belirli bir disiplin içinde sürdürülebilir olmalıdır. Yenilikçi ve farklı tasarımlar oluşturmalıyız. Değerlerimizi sarsmadan adaletli bir biçimde yönetim anlayışı içinde olarak tevazuyu elden bırakmamalıyız. Tevazu nerede olursanız olun cebinizde, ne olursa olsun sizin için en önemli değer olacaktır. Kurumsallığın temeli ise şeffaflık ve hesap verebilirliktir. Bunlar birer fiili duadır ötesi Allah’tandır.” ifadelerini kullandı.

Sosyal sorumluluk projelerinin ve sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesinin gerektiğini belirten Boydak, “Sosyal sorumluluk projelerinin maddi ve manevi anlamda desteklenmesi toplumsal değerlere fayda sağlayacaktır. İnsanların yapacağınız en ufak bir yardımınızla mutlu olması hem sizi mutlu edecektir hem de rahatlatacaktır. Yardım yapmanın güzelliğini yaşayacaksınız. STK’lar ise hayatımızda çok önemli yer tutuyor. Ne olursa olsun STK’lara sahip çıkmalıyız; çünkü bireylere büyük katkısı var. STK’lar, bireylerin kendilerini geliştirmelerine ve yöneticilerin yönetimlerde daha aktif rol almasını sağlıyor. Etkin, yetkin ve tabana yayılan katılımcı demokrasinin yolu STK’lardan geçiyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak’a plaket takdim edildi.

CİHAN

Yorumlar