Melikgazi Belediyesi, yol yapım çalışmasına devam ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 7 cadde, 6 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollar ile 2 meydan düzenlemesi yapılarak asfaltlama...

Google Haberlere Abone ol
Melikgazi Belediyesi, yol yapım çalışmasına devam ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 7 cadde, 6 sokak ve bunlara bağlantılı tüm yollar ile 2 meydan düzenlemesi yapılarak asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ağırnas bölgesinde son 3 aydır büyük gelişme ve yapılaşma gösterdiğini Melikgazi Belediyesi olarak büyük çaplı bir hizmet seferberliği ile Ağırnas’ı hizmete boğduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Bu bölgede yer alan 7 cadde, 6 sokak ve 2 alanda meydan düzenlemesi yaptık. Bozulan yollarda yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. 10 bin ton alt yapı malzemesi kullanılarak yol güvenli hale getirildi. Diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi. Ağırnas hak ettiği hizmete almaya başladı. Kayseri merkezinde yer alan yol ve kaldırımlar artık Ağınas’ta da var." dedi.

Ağırnas Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun ile Ağırnaslılar yapılan hizmetler ile Ağırnas’ın hak ettiği bir yerleşim alanı olduğunu, Ağırnaslıların Melikgazili olmanın farklığını gerçekten yaşadıklarını bundan dolayı da Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ettiklerini söylediler.

7 cadde ile 6 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 6000 ton asfalt kullanıldığını ve 4.000 m2 yaya yolu çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulanarak, Ağırnas Bölgesinde bu yıl asfalt sorununun olmayacağını sözlerine ekledi

CİHAN

Yorumlar