Melih Gökçek, Seçim Vaatlerini Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Polatlılara seçim vaatlerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek, Seçim Vaatlerini Açıkladı

Cumhuriyet Meydanında seçim otobüsünün üzerinden Polatlılara seslenen Melih Gökçek, Polatlı’nın Büyükşehir Belediyesinden faydalanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Gökçek, partisinin Polatlı Belediye Başkanı Adayı Yakup Çelik’in Seçim Koordinasyon Merkezinin de açılışını gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin alt yapısının kendilerinin yapacağını anlatan Melih Gökçek, Elmadağ, Hasanoğlan’da yaptıklarını ve istihdam sayısının arttığını söyledi.

Gökçek, “Polatlı’nın hayali olan Şeker fabrikasını için Maliye Bakanımız ile konuştum. Araştırmaya başladı ve müjdeli haber bekliyoruz. Ben söz verdim mi tutarım. Pankobirlik ile işbirliği yapıp getireceğiz. Ayrıca bu fabrikanın yerini boşaltırsak oraya da Etimesgutlulara çok büyük bir bölge parkı yapacağız. Bir taşla iki kuş vuracağız.” dedi.

Polatlı çiftçisinin uzun yıllardır yapımını beklediği Gökpınar barajının müjdesini veren Melih Gökçek, “Bizim Polatlı'mızın en büyük sorunu tarım konusunda sulama, bu yüzden Gökpınar barajı lazımdır. Gökpınar barajının temeli bu sene sonu atılacak. Allah’ın izni ile 3 sene sonrada biteceğiz. Bittiğinde de tarlaları bir başka olacak.” diye konuştu.

Gökçek, Ankara’nın genelinde Akkeçi çiftlikleri kuracaklarını da ifade etti. Polatlı’da halk ekmek fabrikasının da şubelerini açacaklarını dile getiren Melih Gökçek, Yakup Çelik hangi mahalleye kaç tane istiyorsa kuracaklarını belirtti.

Gökçek, ilçede nadasa bırakılan bölgelerde aspir ekimini yaygınlaştıracaklarını, aspirin yağ atıklarından gübre elde edilen bir de fabrika kuracaklarını kaydetti.

Jeotermal sıcak su ile seralar kuracaklarını anlatan Melih Gökçek, “İstiyoruz ki sadece termal tesisler yapmayalım ne yapalım çıkan su ile seralar kuralım. Sera bitkileri yetiştirelim. Ankara’nın avantajı var bunu kullanırsak çok para kazanırız. Yaz aylarında Antalya’da sıcaktan dolayı domates yetişmiyor. Halbuki Ankara’nın iklimi de yaz aylarında yetiştirmeye müsait. Biz bunu organize edersek kendiliğinden hallolur. Bunun da sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Gökçek, “Polatlı deyince akla gelen en büyük ürün soğan. Soğanı üretiyorsun bir sene çok oluyor fiyatı düşüyor. Az üretiyorsun para ediyor. Avrupa’da artık soğanı toz diye satıyorlar. Biz buraya malımız heder olmasın diye soğan tozu fabrikası kuracağız. Soğanda 1 kazanıyorsan, tozundan 10 kazanacaksın.” dedi.

Gökçek ayrıca Hanımlar lokali, Belmek Kursları ve Aile Yaşam Merkezlerini Polatlı’ya kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

“BUGSAŞSPOR’U, POLATLISPOR YAPACAĞIZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Bugsaşspor’u ise Polatlıspor yapacakları müjdesini verdi. Gökçek şöyle konuştu; “Polatlı’nın bir hastalığı var futbol. Polatlıspor küme düşmüş vaziyette. Bizim Bugsaşspor’umuz var. Yöneticiler toplansın ister seçimden önce ister seçimden sonra. Bugsaşsporu hazır vaziyette bir kuruş borcu olmaksızın Polatlı’ya veriyoruz. İsmi Bugsaşspor değil Polatlıspor olacak. Ananızın ak sütü gibi kullanın.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ve beraberindekiler daha sonra sağlık parkının açılışını gerçekleştirdi.

Yorumlar