Mehmet Eroğlu, Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Ankara ikincisi oldu

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu Ortaokulu küçük erkekler masa tenisi il şampiyonasında Ankara ikincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Eroğlu, Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda Ankara ikincisi oldu

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu Ortaokulu küçük erkekler masa tenisi il şampiyonasında Ankara ikincisi oldu. 34 takım arasından ikinciliği kazanan Mehmet Eroğlu Ortaokulu küçükler masa tenisi şampiyonasında Başkenti temsil etmeye hak kazandı.
Geleneksel olarak düzenlenen küçük erkekler masa tenisi Ankara İl şampiyonası heyecan dolu maçlara sahne oldu. Ankara’da faaliyet gösteren 34 okulun takım halinde mücadele ettiği turnuvanın birincisi Yasemin Karakaya Ortaokulu, ikincisi Samanyolu Eğitim bünyesindeki Mehmet Eroğlu Orta okulu, üçüncüsü ise Arı Koleji oldu. Bu üç takım Türkiye küçükler masa tenisi şampiyonasında Ankara’yı temsil edecek. Mehmet Eroğlu Okul Müdürü Yavuz Çelik “Furkan Zincir, Enes Karadaş ve Osmangazi Çetin adlı öğrencilerimizden oluşan küçük erkekler masa tenisi takımımız Ankara İl Şampiyonasında takım halinde ikinci oldu Okulumuz sadece eğitim alanında değil spor alanında da adından söz ettiriyor. İnşaallah Ankara’yı temsil edeceğimiz Türkiye Şampiyonasında da takımımız derece elde ederek geri döner. Öğretmen ve öğrencilerimizi bu fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. ” dedi. CİHAN

Yorumlar