Mehmet Akif Mahallesi sular altında

Ankara Yenimahalle Belediyesi sınırlarında yer alan Anadolu Bulvarı ile M. Akif Ersoy Caddesi’nin kesiştiği köprünün altından geçen su borusunun patlaması nedeniyle M.

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Akif Mahallesi sular altında

Ankara Yenimahalle Belediyesi sınırlarında yer alan Anadolu Bulvarı ile M. Akif Ersoy Caddesi’nin kesiştiği köprünün altından geçen su borusunun patlaması nedeniyle M. Akif Ersoy Mahallesi sular altında kaldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, kısa sürede yapımını tamamladığı köprünün bir ayağının içme suyu borusuna baskı yapması nedeniyle meydana gelen patlamaya Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Patlamanın şiddetiyle çok sayıda bina ve iş yerini de su bastı. Yenimahalle Belediyesi ekipleri, binalardaki sulara vidanjörlerle anında müdahale etti. Ayrıca, su baskını çok sayıda binada elektrik kesintisine de neden oldu. ASKİ ekiplerine destek veren Yenimahalle Belediyesi ekipleri, ayrıca yollara taşan suların neden olacağı olası buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yürüttü.

KÖPRÜDE ÇÖKME

Su baskını nedeniyle Anadolu Bulvarı’nda cadde, sokak ve köprü geçişleri trafiğe kapatıldı. Patlamanın etkisiyle köprüde yer yer çökmeler meydana gelirken, çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı.

CİHAN

Yorumlar