Mecidiye İlkokulu'ndan, Korkut’a teşekkür

Erzurum merkez Yakutiye İlçesi Mecidiye İlkokulu Müdürü Hakan Ateşoğulları, öğretmen ve öğrencileriyle Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Mecidiye İlkokulu'ndan, Korkut’a teşekkür

Erzurum merkez Yakutiye İlçesi Mecidiye İlkokulu Müdürü Hakan Ateşoğulları, öğretmen ve öğrencileriyle Belediye Başkanı Ali Korkut’u ziyaret etti. Okul için yapılan hizmetlerden dolayı Ali Korkut’a teşekkür eden okul yönetimi, okul bahçelerinin artık daha sağlıklı olduğunu söyledi. Korkut, “Gelir seviyesi düşük insanımızın yoğunlukta olduğu semtlerde yer alan okullara hizmetten mutluluk duyuyorum. İnşallah önümüzdeki yıl bütün okullarımızın okul bahçelerini asfaltlayacağız” dedi.

Başkan Ali Korkut, okullara yapılan yardımın çocuklar için yatırım olduğunu hatırlatarak “Bana kuru bir teşekkür yeterli. Plaket getiriyorsunuz. Buna çok üzülüyorum. Hiç gerek yok. Ben hizmet için buradayım. Hizmet verdiğim insanların güler yüzü bana yeter. Çocuklarımızın mutluluğu her şeyin karşılığıdır. Biz, hükümetimizin uygulamaya koyduğu 'Okullar Hayat Olsun' projesine de aynı anda katkı yapan desteklerimizi özellikle gelir seviyesi düşük insanlarımızın yoğun olduğu semtlere götürüyorum. Ancak önümüzdeki yıl inşallah bütün okullarımızın bahçelerinin asfaltını yapacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar