MATSO, ITB Berlin Fuarı'nda Manavgat'ı tanıttı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 48. ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı'na katıldı.

Google Haberlere Abone ol
MATSO, ITB Berlin Fuarı'nda Manavgat'ı tanıttı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), 48. ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı'na katıldı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı yazılı açıklamada, ITB Berlin Fuarı'nda Manavgat'ın en iyi tanıtmak için çalıştıklarını söyledi.

ITB Berlin Fuarı'nın Manavgat'ın tanıtımı için önemli olduğunu belirten Boztaş, "MATSO’nun destekleri açılan, MATSOB standında yine MATSO tarafından yaptırılan neşeli haritalar ve tanıtım kitapları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıtılıyor. Dünyanın en büyük fuarlarından birisi kabul edilen ITB’de, ilçemizin tanıtılması için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Oda heyeti olarak fuarda Cuma gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Boztaş, fuara Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı'nın da katıldığını ifade etti.

MATSO yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş de fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını belirterek, 2014 yılında Türkiye’de turizmi etkileyecek bir durumun yaşanmaması halinde turist sayısında artış beklediklerini kaydetti.

Manavgat'a gelen turistlerin yüzde 57'sini Alman turistler oluşturuyor. 6 yıldır da Manavgat, Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti'ne bağlı Herford şehri ile kardeş şehir çalışması yapıyor. CİHAN

Yorumlar