MATSO, havuzda geçerli olmak üzere can kurtaran kursu açıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), can kurtaran kursunun, turizm sektöründe ara elaman açığını kapatmaya yönelik olacağını bildirdi. Oda Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından 23-25 Haziran tarihleri arası can...

Google Haberlere Abone ol
MATSO, havuzda geçerli olmak üzere can kurtaran kursu açıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO), can kurtaran kursunun, turizm sektöründe ara elaman açığını kapatmaya yönelik olacağını bildirdi.

Oda Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından 23-25 Haziran tarihleri arası can kurtaran eğitimi kursunu açacaklarını söyledi. Kursla turizm sektöründe ara elaman açığını kapatmayı hedeflediklerini belirten Boztaş, eğitimin 28.01.2006 Tarihli ve 26063 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Cankurtaran Yönetmeliği'ne uygun olarak gerçekleşeceğini kaydetti.

MATSO binasında gerçekleşecek olan eğitimin Bronzbrove (Havuzda Geçerli) olarak açılacağını ifade eden Boztaş, "Cankurtaran eğitmeni Tarık Oral tarafından verilecek eğitimler günde 7 saat sürecek ve 23-24-25 Haziran tarihlerinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşecektir. Kurs ücreti 320 lira+KDV. Eğitimler için MATSO Dış İlişkiler ve Dış Ticaret Memuru İbrahim Sami Gümüş'e müracaat edilebilir." dedi.

18 yaşını dolduran ve yüzme bilen herkesin başvuruda bulunabileceğini kaydeden Boztaş, başvuruların 19 Haziran Perşembe günü mesai bitiminde sona ereceğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar