MATSO Başkanı Boztaş: Dürüstlük hiç bitmeyen kredidir

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, geçmişten günümüze dürüstlüğün bitmeyen bir kredi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MATSO Başkanı Boztaş: Dürüstlük hiç bitmeyen kredidir

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, geçmişten günümüze dürüstlüğün bitmeyen bir kredi olduğunu söyledi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO toplantı salonunda Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB) yaptıkları işbirliği kapsamında desteklemelerle ilgili bilgilendirme yaptı.
Toplantıda MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, yönetim kurulu üyeleri, KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça ve girişimciler hazır bulundu.

Dünden bugüne dürüstlüğün bitmeyen bir kredi olduğunu belirten Boztaş, girişimciliğinin özünü de hayal kurma ve hayata geçirme oluşturduğunu söyledi. Bu tür toplantılarla Manavgat'ta girişimcilik ruhunu canlandırmaya çalıştıklarını anlatan Boztaş, şunları ifade etti: "Hayal ettiğiniz noktaya ulaşabilmek için hedefler belirlememiz lazım. Bu hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak gerekiyor. İlk önce hayal kuracağız. O hayal çerçevesinde hedef belirleyeceğiz. O hayale ulaşmak içinse çok çalışacağız. İş hayatına atıldığımız zaman da çok dürüst bir şekilde çalışacağız. Verdiğimiz sözün arkasında duracağız. Eskilerin bir söz vardır. Söz senettir. Senetlerimiz para etmiyor."

Günümüzde ticaretin önemli fırsatlar barındırmakla birlikte bazı riskler de içerdiğini altını çizen Boztaş, girişimcilerin her daim kendini yenileyerek fırsatları en iyi şekilde değerlenmesi gerektiğini kaydetti. İşini düzgün yapan ve dünya şartlarını iyi bilen girişimcinin her zaman kazanacağını anlatan Boztaş, sözlerini şu sözlerle tamamladı: "Sizlerin heveslerini kırmak istemem ama günümüzde ticaret önemli fırsatlar barındırmakla birlikte riskleri de içermektedir. Ancak işini düzgün yapan dürüst çalışan her zaman kazanacaktır. Dürüstlük bitmeyen bir kredidir. Dürüstlükten asla ödün vermemek gerekiyor. Dünden bugüne dürüstlük en geçerli değer."

Toplantıda KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım Akgün de yaptığı konuşmada kurumlarının sağladığı teşvikler, destekler konusunda bilgilendirme yaptı. Akgün, girişimcilerin sorunlarını da cevapladı.

Toplantı bitiminde ekim ve kasım aylarında MATSO ve KOSGEB iş birliği kapsamında yapılan uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 90 kişiye sertifikaları verildi. CİHAN

Yorumlar