Masa tenisinde madalyaları Burç Okulları topladı

Adana Özel Burç Okulları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Ortaokullararası Yıldızlar Masa Tenisi İl Yarışmaları’na damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Masa tenisinde madalyaları Burç Okulları topladı

Adana Özel Burç Okulları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Ortaokullararası Yıldızlar Masa Tenisi İl Yarışmaları’na damgasını vurdu. Adana Sarıçam Spor Lisesi’nde gerçekleştirilen karşılaşmalarda Özel Burç Öge Ortaokulu Yıldızlar Kategorisinde Kızlar İl 1.’liği, Erkekler İl 2.’liği, Özel Burç Çukurova Ortaokulu ise Yıldız Erkeler İl 3.’lüğünü elde ederek gruplarda Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.

Burç Öge Ortaokul Müdürü Abdullah Akça, yıldızlar kategorisinde il birincisi olan Çağla Yağmur Konur, Fatma Aykutluğ ve Aybuke Öner ve diğer dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Burç Okulları olarak bilim olimpiyatlarındaki başarın yanı sıra spor dallarında da önde ve şampiyon olarak eğitim kalitelerini ispatladıklarını ifade eden Akça, “Grup yarışmalarında Adana’yı temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Geçen sene yıldız kızlar Türkiye ikincisi olan kız öğrencilerimizin bu yıl 15-17 Mart tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek grup yarışmalarında birinciliği elde etmelerini ve bundan sonra yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda da birinci olmalarını arzu ederek başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar