Marketteki hırsılık kamerada

Şişli’de bir markete girerek kasadan 350 TL aldıkları ileri sürülen iki kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Marketteki hırsılık kamerada

Şişli’de bir markete girerek kasadan 350 TL aldıkları ileri sürülen iki kişi yakalandı. Polis tarafından marketin güvenlik kameraları izlenerek yakalanan şüphelilerden birinin daha önce aynı marketin yanındaki iş yerinden çıkarıldığı belirtildi. Polis tarafından dağıtılan kamera görüntülerinde şüphelilerin markete girişi ve kasadan paraları almaları yer alıyor.

Bir hafta önce meydana gelen market hırsızlığı olayında polis, işyerinin güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkarak O.G ve İ.M.’yi gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre şüphelilerin kasadan 350 TL nakit para ile 60 TL tutarında yiyecek aldıkları belirtildi. Kasiyere ait iki cep telefonu da alarak market çıkışında yere atıp kırdığı belirtilen iki şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Polisin dağıttığı güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin markete girişi ve yaptıkları alışverişin ardından kasaya gelerek kasiyer ile konuşmaları yer alıyor. Kasiyerin bir süre sonra kasadan ayrılması ve daha sonra kasaya, müşteri olarak giren bir şüphelinin gelerek paraları alması da yer alıyor.
CİHAN

Yorumlar