MarkAntalya'da Türk el sanatları sergisi açıldı

Antalya'nın önemli alışveriş merkezlerinden MarkAntalya'da Türk el sanatları sergisi açıldı. Antalya Türk El Sanatları Merkezi (ANTSAM) ortaklığıyla düzenlenen ve 31 Temmuz'a kadar devam edecek sergide hat, tezhip, minyatür, ebru ve kaligrafi...

Google Haberlere Abone ol
MarkAntalya'da Türk el sanatları sergisi açıldı

Antalya'nın önemli alışveriş merkezlerinden MarkAntalya'da Türk el sanatları sergisi açıldı. Antalya Türk El Sanatları Merkezi (ANTSAM) ortaklığıyla düzenlenen ve 31 Temmuz'a kadar devam edecek sergide hat, tezhip, minyatür, ebru ve kaligrafi dallarında 70’e yakın eser sergileniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ANTSAM yetkilisi Hattat Necmi Atik, "Antalya’da açtığımız sergilerle Antalya’ya yeni bir nefes, heyecan ve renk getirdiğimize inanıyor, köklü estetik geleneklerimizi yaşatma ve geliştirme hedeflerine hizmet etmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Uzun bir süredir çalıştığımız sergimize emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize de çok teşekkür ediyor, herkesi sergimize davet ediyoruz.”

Sergi sonuna kadar her hafta, pazartesi hat, çarşamba kaligrafi ve cuma ebru sanatı dallarında canlı performans yapılacak ve ziyaretçilerin isimleri yazılarak kendilerine hediye edilecek.

CİHAN

Yorumlar