Mardin Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Vali Mustafa Taşkesen’i ziyaret etti.

Tokat Valiliği'nden Mardin Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Taşkesen’i Mardin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik başkanlığındaki Adnan Avuka, Rıdvan Fidan, Şeyhmus Edis,...

Google Haberlere Abone ol
Mardin Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Vali Mustafa Taşkesen’i ziyaret etti.

Tokat Valiliği'nden Mardin Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Taşkesen’i Mardin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik başkanlığındaki Adnan Avuka, Rıdvan Fidan, Şeyhmus Edis, Muzaffer Duru, Cesur Sakıcı Vahap Erdoğan ve M. Sait Çakar'dan oluşan gazeteci heyeti, Vali Taşkesen’le makamında görüştü.

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin’in taşıdığı özelliklere göre Türkiye’de ilk üç özellikli il arasında yer aldığını hatırlatarak, Mardin’de valilik yapmanın farklı bir sorumluluk yüklediğini söyledi. Göreve başladıktan sonra 20 yıl öncesinden şimdiye kadar ilde valilik yapmış tüm valilerin kendisini aradığını ve Mardin’in farklılığını dile getirdiklerini ifade eden Vali Taşkesen, “Mardin kişilerde iz bırakan bir şehir. Başka şehirlere, başka kentlere benzemeyen kendisine has özellik ve farklılıkları olan bir şehir. Bu şehirde görev yapacak olmanın verdiği bir memnuniyet var. 20 yıl öncesinden bu güne kadar Mardin’de görev yapan bütün valiler arayıp hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve Mardin’in farklılığını anlattı. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Arayan valilerin ses tonlarındaki heyecanı fark ettim.” dedi.

HİZMETTE DESTEK OLACAĞIZ.

Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik, tarihi şehre dönük hizmet ve çalışmalarda gazetecilerin destek olacaklarını söyledi. Haber alma konusunda yöneticilerin telefona çıkma ve cevap verme beklentileri olduğunu vurgulayan Çelik “Biz gazeteciler için en iyi yönetici telefonumuza cevap veren yöneticidir. Haberlerimizi doğrulatmak ve asparagas haberlerden uzak durmak için haberlerin doğrulatılmasında yöneticilerin açıklamalarına ihtiyaç duyuyoruz. Giden Valinin bu konuda desteğini gördük. Sizden de bu konuda destek bekliyoruz.” diye konuştu.

Yarım saat kadar gazetecilerle sohbet eden Vali Taşkesen, valilik özel kalem müdürüne gazetecilerin haber değeri taşıyan konularda davet edilmesi talimatını verdi.

CİHAN

Yorumlar