Mansur Yavaş: 63 gidecek 06 gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, “Bundan sonra bıçağın ucu biraz kendi hemşehrilerimizden yana basacak.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş: 63 gidecek 06 gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş, “Bundan sonra bıçağın ucu biraz kendi hemşehrilerimizden yana basacak. 63 gidiyor 06 geliyor.” dedi.

Yavaş, Ankara Temelli’ye bağlı Ücret köyünde yağmur duasına katıldı. Köylülerle birlikte dua eden Yavaş duadan sonra köylülerle yemek yedi. Yemeğin ardından köylülerin ısrarı üzerine konuşma yapan Yavaş, şunları söyledi: “Ben buraya siyasete gelmedim. Beraber olmaya geldim. Onu televizyonlardan konuşuyoruz zaten. Beraber olmak hepsinden daha güzel. Hemşehriniziz. Kapımıza her zaman gelebilirsiniz. Ben geçen seçimde de aynı şeyi söyledim. Malınızı mülkünüzü elden çıkartmayın. Malınızı da sizin adınıza kendi malımız gibi koruyacağız ve değerlendireceğiz. Bunun için inşallah hiç şüpheniz olmasın bizden. Kapımızı her zaman rahat bir şekilde çalabilirsiniz. Ulaşımla ilgili problemler var. Allah izin ederse onları çözeriz. Su ile ilgili, taş ocağı ile ilgili problemler var. Bundan sonra bıçağın ucu biraz kendi hemşehrilerimizden yana basacak. 63 gidiyor 06 geliyor. Kemal Bey seçim koordinasyon merkezini çarken söyledi. ‘Başkan seçilecek, rozetini çıkaracak.’ Benim partim sizsiniz arkadaşlar. Ankara’da 70-80 senedir Ankaralı bir belediye başkanı yok. Ben belediye başkanı olursam sizler için olacağım. Hemşehrilerim sahip çıktı çıktı yoksa bir daha Ankaralıyı adam yerine koymazlar.”

63, Şanluarfa'nın plaka numarası. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'den yeniden aday olan Melih Gökçek aslen Şanlıurfa Halfetili. CİHAN

Yorumlar