Manisa'da da herkes O'nu okuyacak

Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışmaya, Manisa Eğitim Gönülleri Derneği (MEGDER)'nden de destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
Manisa'da da herkes O'nu okuyacak

Peygamber Yolu Derneği tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Herkes O'nu Okuyor" isimli yarışmaya, Manisa Eğitim Gönülleri Derneği (MEGDER)'nden de destek geldi. Sınav tarihine kadar her cuma saat 11.00 ile 13.00 arasında dernek binasında, üyeler ve diğer vatandaşlara yönelik program düzenlenecek.

Konu hakkında bir basın açıklama yapan MEGDER Başkanı Ülken Ercoş, Herkesin Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını okuması gerektiğini belirterek, “Tam da Efendimiz'i okumaya, Efendimiz'i anlamaya ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız. Herkes O’nu okusun. Kaybedeni olmayan bir yarışma. Nisan ayının ilk haftasında sınav olacak. Bütün dernek üyelerimizi, Efendimiz'in hayatını okumaya teşvik ediyoruz. Bizler de burada her hafta, nisan ayına kadar cuma günleri saat 11.00 ile 13.00 arası okuma seminerleri yapacağız. Hep beraber okuyacağız, okuma programları yapacağız. Bütün Manisalıları derneğimize bekliyoruz. Efendimiz'in hayatını birlikte okuyalım, birlikte tanıyalım.” dedi. İnternetten kayıt yaptırılabildiğini söyleyen Ercoş, "Derneğimize gelip form doldurarak da kayıt olabiliyor. İsteyenler, Peygamber Yolu Derneği’nin sitesine girerek, 'O’nu Okuyor'dan kayıt yaptırabilirler, sınav tarihlerini seçebilirler. Ortaokul 6. sınıftan başlayarak herkes katılabilir.” şeklinde konuştu. Sınav sonucuna göre ilk bin kişiye umre, bin kişiye tablet, bin kişiye de dizüstü bilgisayar hediyesi olduğunu aktaran Ülken Ercoş, bunun yanında çeşitli küçük hediyeler de verileceğini, son kayıt tarihinin 24 Mart 2014 olduğunu ve nisanın ilk haftası sınav yapılacağını bildirdi. CİHAN

Yorumlar