Manisa Valisi Savaş yeni yıla ziyaretlerle girdi

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yeni yıla ziyaretlerle girdi. Yılbaşını otellerde eğlenerek geçirmektense böyle ziyaretlerden haz aldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Manisa Valisi Savaş yeni yıla ziyaretlerle girdi

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, yeni yıla ziyaretlerle girdi. Yılbaşını otellerde eğlenerek geçirmektense böyle ziyaretlerden haz aldığını söyledi. Savaş, Belediye Huzurevi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi, Şehit Özdemir Polis Karakolu ve Manisa Doğumevi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Belediye Huzurevi'ne giden Vali Savaş, burada kalan 60 erkek ve 20 kadının yeni yılını kutladı, sohbet etti. Ardından Savaş, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 112 Acil Komuta Merkezi'ni ziyaret etti. Burada görevli personelden bilgi aldıktan sonra yeni yıllarını kutladı. Yılbaşı gecesi 112'ye 5 bin ihbar gelirken 500 vakaya cankurtaran gönderildiği belirtildi. Abdurrahman Savaş, daha sonra CBÜ Hafsa Sultan, Manisa Devlet ve Merkez Efendi Devlet hastanelerinin acil servislerine giderek, hastaların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. Hastane ziyaretlerinin ardından Savaş, Barbaros Mahallesi'ndeki Şehit Özdemir Polis Karakolu'nda yeni yıla girdi. İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin'in de eşlik ettiği ziyarette yaptığı konuşmada, 2013 yılının yoğun bir tempoyla geçtiğini belirterek, 2014'ün hem Türkiye hem Manisa için huzur, barış, birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi. İnsanların daha rahat yaşamasına imkan sağlaması açısından emniyetin önemli olduğunu vurgulayarak, “2013 yılını sıkıntıları ve sevinçleriyle bırakarak yeni yıla girdik. Emniyetimiz, asayişimizi sağlamak için fedakâr bir şekilde çalışmaktadır. Bütün samimiyetimle söylüyorum, otellerde eğlenmektense yılbaşı gecemi burada sizlerle geçirmekten dolayı haz alıyorum. Her birinize, güvenliğimizi sağladığınız için teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Savaş, yılbaşı gecesi görev yapan bütün emniyet mensuplarının 2014 yılını telsiz anonsuyla kutladı ve yeni yıl pastası kesti. CİHAN

Yorumlar