Manavgat'a Organize Sanayi Bölgesi 444 dönüm üzerine kurulacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi(OSB) 444 dönümlük alan üzerine kurulacağı bildirdi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) ilçeye OSB kurulması çalışmasına hız verdi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada,...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat'a Organize Sanayi Bölgesi 444 dönüm üzerine kurulacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi(OSB) 444 dönümlük alan üzerine kurulacağı bildirdi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) ilçeye OSB kurulması çalışmasına hız verdi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı açıklamada, OSB'nin kurulmasıyla Manavgat ekonomisinin daha güçlü hale geleceğini söyledi.

MATSO'nun ilçede OSB'nin kurulması için 19 yıldır çalışma yaptığını belirten Boztaş, 444 dönümlük arazi üzerinde çalışmalara hız verildiğini kaydetti. Boztaş, "Odamız Manavgat'a OSB'nin kurulması için 19 yıldır çalışma yapıyor. 444 dönümlük alan üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. OSB'nin kurulmasıyla ilgili bilimsel raporları kitap haline getirdik. OSB'nin kurulmasıyla ilçe ekonomisi daha da güçlenecek." dedi.

MATSO'nun OSB kurulmasına yönelik tespit edilen 444 dönümlük arsada AK Parti Milletvekili Sadık Badık, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Antalya Defterdarı Veli Tuncez, Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Antalya Tapu Kadostro Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, Orman Genel Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanlığı Koordinatörü Togay Cihanoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü ve Ak Parti Manavgat Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO Meclis Başkanı Kerim Erdem, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol ve Yönetim Kurulu üyeleri ve birimlerin ilçe müdürleri katıldı.

CİHAN

Yorumlar