Manavgat Belediyesi, 3 yeni parkı hizmete açtı

Antalya Manavgat Belediyesi, Emek ve Mimar Sinan Mahallesi'ne 3 yeni park yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 29 Mart Mahalli Seçimleri'nde 'Her Mahalleye Bir Park' sözünü 30 Mart'ta ikinci defa sandıkta yetki almasından sonra sözünü...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat Belediyesi, 3 yeni parkı hizmete açtı

Antalya Manavgat Belediyesi, Emek ve Mimar Sinan Mahallesi'ne 3 yeni park yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 29 Mart Mahalli Seçimleri'nde 'Her Mahalleye Bir Park' sözünü 30 Mart'ta ikinci defa sandıkta yetki almasından sonra sözünü sürdürmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Sözen, verdikleri söz üzerine Emek Mahallesi'ne bir Mimar Sinan Mahallesi'nde 2 parkı hizmete açtıklarını kaydetti.

30 Mart'ta ikinci defa seçildikten sonra Manavgat'a ara vermeden hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Sözen, "Halkımıza birinci dönemde verdiğimiz Her Mahalleye Bir park sözünü aralıksız olarak sürdürüyoruz. Emek Mahallesi'nde daha önce Dostluk Parkı’nı da tamamlayarak hizmete açmıştık. Mimar Sinan Mahallesi'nde de 2 parkımızı hizmete açtık. Açmaya da devam edeceğiz. " dedi.

CİHAN

Yorumlar