Mamak’ta ikinci Akgül dönemi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül 30 Mart yerel seçimlerinden, 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını artırarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Mamak’ta ikinci Akgül dönemi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül 30 Mart yerel seçimlerinden, 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını artırarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. 2009 yerel seçimlerinde oyların 41,3'ünü alan Akgül, bu seçimlerde 47,77sini alarak en yakın rakibine 9 puanlık fark attı.

Akgül kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, “Geçtiğimiz dönem verdiğimiz sözlerin fazlasını yerine getirerek vatandaşın karşısına çıktık. Hemşehrilerim de bize tekrar güvenerek yetkiyi verdi. Şimdi 5 yıl daha ilçeye en iyi şekilde hizmet ederek emanete sahip çıkacağız.” dedi. 2009 yılından bugüne ilçenin geleceğine birçok yatırım yaptıklarını kaydeden Akgül, “5 yılda temeli sağlam attık. Şimdi sıra geldi sağlam temeller üzerine binayı çıkmaya. İlçeye sayısız yatırım ve hizmet sunduk. İlçenin ilklerini yapmak bize nasip oldu. İlk hastane, ilk üniversite, ilk yüzme havuzu, ilk şehir stadı ve daha nice ilkler. Bu dönem planladığımız yatırımlarla ilçe artık gecekondudan tamamen kurtulmuş, modern ve tercih edilen bir ilçe olacak. Sloganımız ise Yeni Türkiye’de Yeni Mamak.” dedi. CİHAN

Yorumlar