Mamak Şehir Stadı, amatör kulüplere açıldı

Ankara Mamak Belediyesi'nin Türközü mahallesinde inşa ettiği Şehir Stadı amatör futbol kulüplerine açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mamak Şehir Stadı, amatör kulüplere açıldı

Ankara Mamak Belediyesi'nin Türközü mahallesinde inşa ettiği Şehir Stadı amatör futbol kulüplerine açıldı. Yer tahsisi için statta bir araya gelen kulüp başkanları kuralarını çekerek anahtarlarını Belediye Başkanı Mesut Akgül'den aldı.
Statta gerçekleşen kura çekim törenine Akgül'ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu ve Mamak'ta bulunan spor kulübü başkanlarıyla sporcuları katıldı. Ayrıca törende 13 amatör spor kulübüne destek olmak amacıyla hazırlanan, formasından yağmurluğuna kramponundan antrenman yeleğine malzeme yardımında bulunuldu. Türk futboluna dört dörtlük bir tesis kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Akgül, "Ankara'ya örnek olacak bir stat inşa ettik. Mamak Şehir Stadı amatör spor kulüplerinin yanı sıra uluslararası süper lig ve 1. Lig maçlarına ev sahipliği yapabilecek." dedi.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Kandazoğlu da Akgül'ün kendilerine çok destek verdiklerini kaydederek, "Güzel bir tesisin ilk ayağı için toplandık. Tesis pırıl pırıl. Amacımız Mamak'ı sporun ilçesi haline getirmek. Başkanımıza spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar