Mamak Belediyesi’nden masallar tiyatrosu

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından hazırlanan kültür-sanat programları yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocuk tiyatroları hem aileler hem de çocuklar tarafından büyük beğeni topluyor. Kent Tiyatrosu’nun 23 Nisan’dan itibaren her hafta...

Google Haberlere Abone ol
Mamak Belediyesi’nden masallar tiyatrosu

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından hazırlanan kültür-sanat programları yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocuk tiyatroları hem aileler hem de çocuklar tarafından büyük beğeni topluyor.

Kent Tiyatrosu’nun 23 Nisan’dan itibaren her hafta sonu çocuklar için özel olarak sahnelediği oyunlar, Mamak Kültür Merkezi’nde minik tiyatro severlerle buluşuyor. Çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla eğitici tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mesut Akgül, tiyatroya olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.

BİLGİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİ KENT TİYATROSU’NDA

Her hafta çocuklarla dolup taşan Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin bu kez konukları Ahmet Yesevi Bilgievi ve Tenzile Erdoğan Bilgievi öğrencileri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Rüzgârlı Şefkatevi’nde konuk edilen çocuklar ve aileleri oldu.

Mamak Belediye Konservatuar Bölüm Başkanı Kenan Olpak’ın oynayıp yönettiği, Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Dede Korkut ve Mesnevi'den hikâyelerin yer aldığı oyunlar çocuklardan büyük ilgi gördü. Tiyatro ile yüzlerce öğrenci eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı. Minik öğrenciler zaman zaman sahneye çıkarak oyuna eşlik etti. Masallardan derlenen oyunlar 15 Mayıs'a kadar her Cumartesi saat 15.00'te çocuklarla buluşacak. CİHAN

Yorumlar