Mali müşavirlerle Denizbank protokol imzaladı

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, üyelerine özel avantajlar sağlaması için Denizbank'la işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla oda üyeleri Denizbank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabileceği belirtildi....

Google Haberlere Abone ol
Mali müşavirlerle Denizbank protokol imzaladı

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, üyelerine özel avantajlar sağlaması için Denizbank'la işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla oda üyeleri Denizbank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabileceği belirtildi. Protokolle oda aidat ödemelerini kolaylaştıran, Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte ödeme imkânı da işbirliği kapsamında üyelerin yararlanacağı belirtildi.

Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Denizbank, Oda Başkanı Nezih Özgenç ve Manavgat SMMM Oda Saymanı Halil Gubaş'ın ve Denizbank Manavgat Şube Müdürü Çetin Irmak, iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile oda üyeleri Denizbank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabileceği ve üyeler odaya ait POS cihazı üzerinden Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte aidatlarını ödeme imkânına da sahip olacağı ifade edildi. Ayrıca üyelere tesis edilen POS cihazı, teslim tarihinden itibaren bir yıl boyunca yönetim ücretinden muaf tutulacağı kaydedildi.

Denizbank Şube Müdürü Irmak, "Manavgat SMMM Odası ile yaptığımız protokol; oda üyelerine Denizbank Afili Bankacılık özel avantajlarını sunuyor. Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve çalışmalarımız ile Denizbank olarak amacımız, Afili Bankacılık hizmetlerimizi odamız ile buluşturmak ve hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atabilmek. Oda üyelerimiz bundan böyle kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, mevduat ve yatırım ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, Afili İletişim Hattı ile kesintisiz ve öncelikli hizmet gibi Afili Bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecekler. Benzer şekilde Afili Bonus Platinum kredi kartı ile oda üyelerimizin sosyal hayatlarına da değer katıyoruz. Pazar kahvaltılarında yüzde 30, havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim fırsatı, tiyatro, sinema ve restoranlarda çok özel indirim avantajları gibi fark yaratan uygulamalar oda üyelerimizi bekliyor." dedi.

Oda Başkanı Nezih Özgenç de Denizbank'la yaptıkları protokolün oda üyelerine yararlı olacağına inandıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar