Mali Müşavirler, Yozgat’ta buluştu

İç Anadolu Bölgesi illerinin 14 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın iştirakiyle 2011 yılında oluşturulan Anadolu Odaları Platformu'nun olağan toplantılarının 15'incisi Yozgat'ta gerçekleştirildi. Platform, Dönem Başkanı olan...

Google Haberlere Abone ol
Mali Müşavirler, Yozgat’ta buluştu

İç Anadolu Bölgesi illerinin 14 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın iştirakiyle 2011 yılında oluşturulan Anadolu Odaları Platformu'nun olağan toplantılarının 15'incisi Yozgat'ta gerçekleştirildi.

Platform, Dönem Başkanı olan Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Doğan'ın ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıya, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir, Denetleme Kurulu Üyesi Mehmet Eren ve İç Anadolu Bölgesi illerinin oda başkanları katıldı.

Platform Dönem Başkanı Yozgat SMMMO Başkanı Mehmet Doğan, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında platformun amacının mesleği ve gündemi takip ederek meslek adına katkı sunmak olduğunu söyledi. Doğan, platform üyesi odalarla görüş alışverişi yapılarak ilgili yerlere sunulacağını belirtti.

Doğan, mesleğin sorunlarına değinerek, "Eski sorunlara çözüm bulunmadan yeni sorunlar önümüze çıkarılmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu toplantılarda sorunları masaya yatırarak çözümleri üzerinde duruyoruz." dedi.

Toplantı gündem konuları ve misafir oda başkanları ile platform üyesi oda başkanlarının fikir alışverişleri ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar