Malatya’da yeni nikah sarayı Ağustos’ta açılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni nikah sarayının Ağustos ayında hizmete açılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve bazı yöneticilerle...

Google Haberlere Abone ol
Malatya’da yeni nikah sarayı Ağustos’ta açılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni nikah sarayının Ağustos ayında hizmete açılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve bazı yöneticilerle yapımı süren nikah sarayı inşaatında incelemelerde bulundu. Çakır, bina inşaatının yüzde 80 oranında gerçekleştirildiğini belirtti. Yakın zamanda tamamlanması planlanan yapının Ağustos ayında hizmete açılacağını söyleyen Çakır, şöyle devam etti:

“Şu anda ince işleri ve tefrişatı yapılıyor. İç mimarlar çalışmalarını yapıyor. Burası gerçekten Malatya’da nikah sarayı ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Bin 250 kişilik büyük bir salonla birlikte her biri 250 kişilik olan iki salonumuz daha var. Aynı zamanda nikah kıyma odalarımız, idari bölümlerimiz, kafeteryamız, iş yerlerimiz bulunuyor. İnşallah çevre düzenlemeleri ve açık otoparklarıyla birlikte burayı Ağustos ayında hizmete açmayı planlıyoruz.”

Çakır, binanın hizmete girmesiyle hem kentin önemli bir ihtiyacının karşılanacağını hem de daha nezih bir nikah sarayına kavuşulacağını ifade etti. Ahmet Çakır, nikah sarayını, sadece Büyükşehir Belediyesi değil tüm ilçe belediyelerinin de kullanımına sunacaklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar