Malatya'da engelliler futbol maçında kavga

Malatya'da ampute futbol maçında futbolcu ile hakem arasında başlayan tartışma, taraftarların sahaya girmesiyle büyük bir kavgaya dönüştü.

Google Haberlere Abone ol
Malatya'da engelliler futbol maçında kavga

Malatya'da ampute futbol maçında futbolcu ile hakem arasında başlayan tartışma, taraftarların sahaya girmesiyle büyük bir kavgaya dönüştü. Koltuk değnekleri ile yumrukların konuştuğu kavgayı polis güçlükle yatıştırdı.

Malatya Bedensel Engelliler Ampute Takımı ile İstanbul Özürlüler Spor Ampute takımının karşı karşıya geldiği karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Maçın 43. dakikasında İstanbul Özürlüler Spor 2-1 öndeyken hakem Sadık Kayhan Malatya Bedensel Engelliler Spor oyuncusu Gazi'ye sarı kart gösterdi. Bu kararı beğenmeyen Gazi hakeme itiraz etti. Hakem Gazi'ye bu defa kırmızı kart göstererek oyundan attı. İtiraz eden diğer oyunca Mustafa'da kırmızı kart görünce olaylar başladı. Malatya Bedensel Engelliler Spor oyuncusu Mustafa, kırmızı kart üzerine koltuk değnekleriyle hakeme vurdu. Hakem sahayı kaçarak terkederken bir seyirci sahaya girerek hakemi yumrukladı. Kavgaya polis müdahale etti. Hakemler polis kontrolünde soyunma odalarına götürüldü. Ardından takım yöneticileri ve futbolcular polisle kavga etmeye başladı. Yumruk ile koltuk değneklerinin konuştuğu kavga güçlükle yatıştı. Maçın sonunda polis ile futbolcular birbirinden özür diledi. Hakemler ile futbolcular ise birbirlerinden şikayetçi oldu. Hakemler polis kontrolünde staddan ayrıldı.

Malatya Bedensel Engelliler Ampute Takımı Teknik Direktörü Ruhi Aslanboğa, olmaması gereken olaylar nedeniyle üzüntülü olduklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar