Malatya’da bu yıl 500 kilometre asfaltlama yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2014 yılında il genelinde 500 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yapmayı hedeflediklerini belirtti.Orduzu Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, burada...

Google Haberlere Abone ol
Malatya’da bu yıl 500 kilometre asfaltlama yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2014 yılında il genelinde 500 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Orduzu Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Çakır, burada yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde en önemli çalışmalarının yol yapım, bakım, onarım ve genişletme çalışmaları olacağını söyledi. Çakır, kent merkezi ve köylerdeki mevcut yolların asfaltlanması ile ilgili program hazırlandığını bildirdi.

Başkan Çakır, 2014 yılında Malatya genelinde 500 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yapmayı hedeflediklerini vurguladı. Çakır, “Planlamalar çerçevesinde merkezi yerlere sıcak asfalt seriyoruz. Köy yollarımızı da sathi kaplamayla asfaltlıyoruz. Şu anda ekiplerimiz Yazıhan, Akçadağ Levent ve Orduzu bölgesinde çalışıyorlar. Yeni ekiplerimizin oluşturulmasıyla birlikte bu çalışmalar daha da artacak. Merkezde de ayrı ekipler oluşturduk. Sathi kaplama asfalt çalışmasının ilk startını Orduzu bölgemizde verdik. Bu bölgemizde 15 kilometre uzunluğunda sathi kaplama asfalt çalışması yapıyoruz. Çalışmalar 15 gün içerisinde tamamlanacak. Tek elden planlama, tek elden yönetimin ilk meyvesini burada alıyoruz. Kaliteli asfalt malzemesi ve emisyon aracıyla ilk kırsal asfalt çalışmasını Orduzu’da yapıyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar