Mal varlığıyla ilgili soru önergesi gündeme alınmadı

Efeler Belediye Meclisi’nde ilk soru önergesi, AK Parti ve MHP gurupları tarafından verildi. AK Parti ve MHP'li üyeler, belediyenin borç ve alacakları konusunda yazılı bilgi istedi. Efeler Belediye Meclis Başkanı Mesut Özakçan, meclis üyelerinin...

Google Haberlere Abone ol
Mal varlığıyla ilgili soru önergesi gündeme alınmadı

Efeler Belediye Meclisi’nde ilk soru önergesi, AK Parti ve MHP gurupları tarafından verildi. AK Parti ve MHP'li üyeler, belediyenin borç ve alacakları konusunda yazılı bilgi istedi. Efeler Belediye Meclis Başkanı Mesut Özakçan, meclis üyelerinin soru önergesini gündeme almadı.

Soru önergesi okunduktan sonra açıklama yapan Efeler Belediye Meclis Başkanı Mesut Özakçan, “Bu konu diğer gruptan arkadaşlarımız tarafından da soru önersi olarak verildi. Meclis üyelerimiz Nedim Ünal ve Rıza Posacı tarafından. Efeler Belediyesi’nin taşınır taşınmaz mal varlıkları ile alacak ve vereceklerin taraflarına yazılı olarak bildirilmesine ilişkin önerge. Biz bu bilgileri gurup olarak da iletebiliriz. Bilgi edinme kanunu kapsamında hafta içerisinde istediğiniz bilgileri verebiliriz. Her türlü doküman ve dosyalar hazırdır. Onun için bunun dışında ayrıca gündeme alıp görüşme gereği duymuyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından soru önergesini gündeme almayan Efeler Belediye Meclis Başkanı Mesut Özakçan, diğer gündem maddelerine geçti.

CİHAN

Yorumlar