Mahalleye dönen iki köy halkı kaynaşma yemeğinde buluştu

Bursa Nilüfer’in yeni iki mahallesi Üçpınar ile Kadriye muhtarlıkları kaynaşma yemeği düzenledi. Deliktaş Piknik Alanı’nda düzenlenen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.30 Mart seçimlerinden sonra mahalle statüsüne...

Google Haberlere Abone ol
Mahalleye dönen iki köy halkı kaynaşma yemeğinde buluştu

Bursa Nilüfer’in yeni iki mahallesi Üçpınar ile Kadriye muhtarlıkları kaynaşma yemeği düzenledi. Deliktaş Piknik Alanı’nda düzenlenen yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

30 Mart seçimlerinden sonra mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerleri, birbirleriyle kaynaşmaya başladı. Nilüfer’de bulunan Üçpınar ve Kadriye mahalleleri de düzenledikleri yemekte bir araya geldi. Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut ile Kadriye Mahalle Muhtarı Muhittin Aydın tarafından düzenlenen yemeğe 93 Muhacirleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri de katıldı.

Nilüfer Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Deliktaş Piknik Alanı’nda düzenlenen kaynaşma yemeğinde iki mahalle halkı birbiriyle tanışıp, sorunlarını paylaştı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Bozbey, sorunları dinledi. Bozbey Nilüfer’in her köşesine eşit hizmet götürdüklerini hatırlatarak, yeni mahallelerin de hak ettikleri payı alacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar