Mahalle iftarı 2000 kişi ile yapıldı

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle iftarlarının üçüncüsü 19 Mayıs Lisesi bahçesinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi. ‘Ramazan Coşkusunu Birlikte Yaşamaya Geldik’ sloganı ile şehrin 9 farklı noktasına düzenlenen iftar...

Google Haberlere Abone ol
Mahalle iftarı 2000 kişi ile yapıldı

Osmaniye Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle iftarlarının üçüncüsü 19 Mayıs Lisesi bahçesinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi. ‘Ramazan Coşkusunu Birlikte Yaşamaya Geldik’ sloganı ile şehrin 9 farklı noktasına düzenlenen iftar ve Ramazan etkinliklerinin üçüncüsü Fatih Mahallesi’nde yapıldı.

19 Mayıs Lisesi’nin bahçesindeki iftar öncesinde çocuklar için Hacivat-Karagöz ve palyaçolar tarafından küçük bir gösteri düzenlerken semazenlerde izleyicileri adeta büyüledi. Belediye Başkanı Kadir Kara, gelecek sene her gün bir mahallede iftar yapmayı planladıklarını ifade belirterek, iftara katkı sağlayanlara teşekkür etti. Fatih Mahallesi Muhtarı Ahmet Akgül tarafından Belediye Başkanı Kadir Kara’ya hizmetlerinden dolayı çiçek verildi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve yemek duasının ardından okunan akşam ezanı ile alanda bulunan yaklaşık 2000 kişi orucunu açtı. İftar programına Belediye Başkanı Kara’nın yanı sıra, MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi İbrahim Karayiğit, İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara, Aşık Sefai, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

Yorumlar