Macaristan Başkonsolosu Büyükşehir'de

Macaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Özhaseki'nin Kayserili iş adamları ile yapacağı Macaristan...

Google Haberlere Abone ol
Macaristan Başkonsolosu Büyükşehir'de

Macaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Özhaseki'nin Kayserili iş adamları ile yapacağı Macaristan gezisinin de programı yapıldı.

Macaristan'ın İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss'in Başkan Mehmet Özhaseki'yi ziyaretine Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz ve konsolosluk yetkilileri de katıldı. Başkan Özhaseki büyükelçi unvanı alan İstanbul Başkonsolosu Kiss'i kutlayarak başarı diledi.

Gabor Kiss de öncelikle kendisi ve devleti adına Soma'da yaşanan maden kazasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başsağlığı temennisinde bulundu. Kiss, Başkan Özhaseki'yi yeniden seçilmesinden dolayı da kutladı. Macar iş adamlarının Kayseri'de yapmak istediği bazı yatırımların da görüşüldüğü ziyarette Başkan Özhaseki'nin Kayserili iş adamları ile yapacağı Macaristan gezisinin de programı hazırlandı. Başkan Özhaseki, 19 Haziran'da Kayserili iş adamlarının Macaristan'ın başkenti Budapeşte ve Kayseri'nin kardeş şehri Miskolc'da yatırım ortamına bakacaklarını ve ikili işbirliği için görüşmeler yapacaklarını dile getirdi. Başkonsolos Kiss de Kayseri heyetini en üst düzeyde ağırlayacaklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Özhaseki, Konuk Başkonsolosa el dokuması kilim, Başkonsolos Kiss de Başkan Özhaseki'ye dostluk nişanı hediye etti.

CİHAN

Yorumlar