LYS'de Malatya birincisi Hügem'den çıktı

ÖSYM 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Hügem Dershanesi öğrencisi Esma Özer, Malatya birincisi oldu. Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl, üniversitelere giriş için en önemli etap olan LYS sonuçlarının...

Google Haberlere Abone ol
LYS'de Malatya birincisi Hügem'den çıktı

ÖSYM 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre Hügem Dershanesi öğrencisi Esma Özer, Malatya birincisi oldu.

Hügem Dershaneleri Genel Müdürü Ergün Anıl, üniversitelere giriş için en önemli etap olan LYS sonuçlarının açıklandığını belirtti. Hügem-FEM Dershaneleri olarak Malatya’da yüzlerce öğrenciyi üniversiteye giriş sınavlarına hazırladıklarını söyleyen Anıl, özverili eğitmenlerin disiplinli çalışmaları sonucu öğrencilerinin tamamına yakının üniversitelere yerleşebilecek puanlar elde ettiğini ifade etti. Türkiye ve Malatya dereceleri elde ettiklerini dile getiren Anıl, “Bilindiği gibi YGS’de öğrencimiz Oğuz Türkyılmaz isimli öğrencimiz Türkiye birincisi olmuştu. Esma Özer isimli öğrencimiz Malatya birincisi olmuştur. Aynı öğrencimiz TM1 puan türünde Türkiye 45’incisi, TM2 puan türünde Türkiye 33’üncüsü, TM3 puan türünde Türkiye 20’incisi olmuştur. Yorucu ve meşakkatli bir sınav maratonunu başarıyla tamamladı. Kendisini tebrik ediyoruz” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar