LYS Batman birincisi yine FEM’den

Lisans Yerleştirme ( LYS ) Sınavı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye derecelerinin yanı sıra tüm dallarda Batman İl ve İlçe birincileri yine Batman FEM Dershaneleri'nden çıktı. Açıklanan sonuçlara göre FEM Dershanesi öğrencisi...

Google Haberlere Abone ol
LYS Batman birincisi yine FEM’den

Lisans Yerleştirme ( LYS ) Sınavı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye derecelerinin yanı sıra tüm dallarda Batman İl ve İlçe birincileri yine Batman FEM Dershaneleri'nden çıktı.

Açıklanan sonuçlara göre FEM Dershanesi öğrencisi Safa İşleyen TM-3 ek puanlı sıralamada Türkiye 111'incisi, Yunus Biçeryen MF-1 ek puanlı sıralamada Türkiye 243'üncüsü, Mazhar Orhan YTM-2 puan sıralamasında Türkiye 266'ıncısı olarak büyük bir başarıya imza attı. Ayrıca Batman’ın Kozluk ilçesinde, ilçe birincisi Kozluk FEM Dershanesi'nden İkram Ayral oldu.

Dershane Müdürü Harun Yokuş, "Dershanemiz Batman’da her yıl olduğu gibi hem bireysel hem de kitlesel başarısı ile Batman’ın gururu olmuştur. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerine, MEB camiasındaki meslektaşlarımıza ve idari kadromuza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. Bundan sonraki süreçte başarılı olan öğrenciler için Üniversite tercihi ve yerleştirme işlemleri devam edecektir. 7-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında tüm adaylara uzman rehberler eşliğinde dershanemizde tercih hizmeti verilecektir." dedi.

Harun Yokuş, geçen yıl 50 tıp, 34 hukuk kazandırarak başarı grafiğini artıran Batman FEM Dershanesi’nin bu yıl da bu hedefi artırarak başarısına başarı katacağını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar