Lovelet Outlet AVM’den araba kazanan talihliler, otomobillerini teslim aldı

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve tek outlet alışveriş merkezi Lovelet AVM, Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araç kazanan talihlilere otomobillerini teslim etti.

Google Haberlere Abone ol
Lovelet Outlet AVM’den araba kazanan talihliler, otomobillerini teslim aldı

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve tek outlet alışveriş merkezi Lovelet AVM, Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 araç kazanan talihlilere otomobillerini teslim etti. Araçlarını alan talipli Muzaffer Ak ile Çetin Saltık, Lovelet AVM yönetimine teşekkür etti.

Sürpriz kampanya ve hediyelerle müşterilerinin yüzünü güldüren ‘Fiyatları Küçülten Outlet’ Yaşam Merkezi Lovelet, bu kez de araba sahibi yaptı. Karadeniz’in en çılgın Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, 1 Kasım’da Lovelet kartı sahibi müşterilerine özel araba kampanyası başlatmıştı. Citroen C-Elysee marka iki adet araç, VM içinde sergilenerek 1 Kasım’dan itibaren talihlerini bekledi.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin başlattığı ‘Şans Küresi ile Anında Araba Kazan’ kampanyasında 2 aracın talihlileri sahiplerini buldu. Çekilişsiz kurasız gerçekleşen kampanyada Lovelet müşteri kartı sahibi Muzaffer Ak ve Çetin Saltık, yaptıkları alışveriş sonunda seçtikleri anahtar arabaların kilidini açınca 35 bin TL değerindeki Citroen c-Elysee’nin sahibi oldu.

Lovelet Outlet AVM’de sergilenen araçlar, törenle sahiplerine teslim edildi. Anahtar teslim törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Düzdemir Acıtaş, AVM çalışanları, talihliler ile vatandaşlar katıldı. Arabaların taliplileri Çetin Saltık ile Muzaffer Ak’ı temsilen Muharrem Kalelioğlu’na arabaların anahtarlarını teslim eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kampanyaya katılıp araç sahibi olan talihlilere kazasız belasız sürüşler temennisinde bulundu.

    Lovelet AVM’nin Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en önemli Outlet alışveriş merkezi olduğunun altını çizen Başkan Genç, “1 milyon 250 bin nüfuslu samsunumuzda vatandaşlarımız alışveriş keyfini ve tadını burada çıkarıyorlar. Ben ümit ediyorum ki bu yıldan sonra Lovelet AVM, daha güzel daha iyi alışveriş imkanı sunacağına inanıyorum. 17 günde 2 araba veren Türkiye’de tek alışveriş merkezi Loavelet’tir. Lovelet’e de bu yakışırdı. Hayırlı uğurlu olsun. Daha nice günlerde birlikte olalım diyorum.“ dedi.

    Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir ise 17 gün gibi kısa sürede iki araç verdikleri için mutlu olduklarını kaydetti. 3. araç kampanyasının başladığını duyuran Genel Müdür Acıtaş, “Çok mutluyuz. 17 günde iki araç verdik. 3. araç kampanyamıza başlıyoruz. İnşallah en yakın zaman da 3. aracımızı taliplimizle buluştururuz. Çekiliş, kura, beklemek yok. 100 TL alışveriş yapıp seçeceği anahtarla kilidi açan arabanın sahibi olacak. Şuan heyecanla ve merakla üçüncü talihlimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

    Gerçekleştirdikleri sürpriz kampanyalarla bölge halkını şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam edeceklerine de değinen Genel Müdür Hale Düzdemir Acıtaş, "Müşterilerimize hep ilkleri yaşatıyoruz. Bu sefer de Karadeniz Bölgesi’nde yine ilki daha gerçekleştiriyoruz. Küre içinde açan anahtarı bulan kişiye o an anahtarı verip evine hediyesiyle yollamayı istiyoruz. İnsanları aylarca bekletmeden şanslarını anında denemeleri istiyoruz. Araba kampanyasının akabinde diğer sürpriz kampanyalarımız başlayacak. Herkesi, Lovelet’i izlemeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar