Liseli öğrenciler ihtiyaç sahibi ailelerin imdadına koşuyor

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, 'Yoksul Aile Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi bir ailenin daha ihtiyaçlarını gidererek yüzlerini güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Liseli öğrenciler ihtiyaç sahibi ailelerin imdadına koşuyor

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri, 'Yoksul Aile Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi bir ailenin daha ihtiyaçlarını gidererek yüzlerini güldürdü. Zübeyde Hanım Lisesi öğrencileri proje kapsamında öncelikle çok kötü durumda olan evleri onarıyor, boyatıp oturulacak hale getiriyor. Daha sonra gerekli olan ev eşyaları alınıyor.

    Merkez Algül Mahallesi'nde tek başına yaşayan Zeki Koç'un ihtiyaçları 'Yoksul Aile Projesi' kapsamında giderildi. Ev ziyaretine katılan Siirt Valisi Ahmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Enis Önen ihtiyaç sahibi ailenin ziyaretinde bulunarak sorunlarını dinledi. Vali Aydın, okulun projesini takdirle karşıladıklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Vali Yılmaz, Zübeyde Hanım Lisesi Müdürü İdris Yolbaş, Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz ve Okul Müdür Yardımcısı Abdullah Erdal’ı kutlayarak projenin hız kesmeyerek devam etmesini istedi.

    Mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdikleri Vali Ahmet Aydın’a bol bol dua ederek isteklerde bulundu. Aydın, “Devletimiz büyüktür, bizler valilik olarak bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçların gidermeye çalışıyoruz. Burada ki yoksul ailelerimizin de sorunlarını gidermeye çalışacağız.” dedi.

    Okul Müdürü İdris Yolbaş, "Maddi manevi ve her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen bizleri burada yalnız bırakmayan bizlere her türlü desteği veren Sayın Valimiz Ahmet Aydın ve Vali Yardımcımız Sayın Mustafa Pala’ya teşekkür ediyorum. 'Yoksul Aile Projesi'nin bu desteklerle daha hızlı bir şekilde ve daha çok aileye ulaşılmaya çalışacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar